Възрастният и неприлично богат любовник на фолк певицата Луна я е зарязал

...
Възрастният и неприлично богат любовник на фолк певицата Луна я е зарязал
Коментари Харесай

Луна преживяла огромна лична драма преди "Биг Брадър"

Възрастният и непристойно богат ухажор на фолк певицата Луна я е зарязал малко преди старта на „ Биг Брадър “. Гаджето на ексцентричната изпълнителка на „ Тук-там “ научил, че неговата изгора му кръшка с по-млади момченца, докато си е в България, и я натирил. Луна приела извънредно тежко раздялата и била на успокоителни. Това изяснява и несъответстващото й държание в Къщата, твърди в. " Галерия " Фолк певицата трябваше да замине да живее при любовника си в Австралия този месец. Луна бе подготвила даже част от багажа си и бе съобщила на всичките си приятелки, че ще става австралийка.

Любовникът й обаче схванал за фриволното й държание с разнообразни мъже по време на своите участия и отдръпнал поканата си. „ Целият й свят се срина. Планираше да прекара живота си с него, въпреки че поради възрастта му взаимното им общуване нямаше да трае дълго “,клатят глава нейни приятелки.

Луна е известна с геронтофилските си пристрастености. Бившето й гадже Мехмед Трапджъ бе на 88 години и умря малко след присъединяване й във „ ВИП Брадър 2015 “. Именно той я среща с новата й обич, с който са били бизнес сътрудници.

След гибелта на Трапджъ, Луна се сближава с неговия другар, който апропо, също е турчин и бил даже още по-богат от някогашния й. И също толкоз възрастен. 46-годишната певица се влюбва същински в предприемача и постоянно му върви на посетители в Австралия.

Близки до певицата са безапелационни, че не му е изневерявала, а просто е спазвала дежурния чалга етикет по заведенията – да кокетничи с клиентите. Хора на богатия турчин обаче му донесли за неприличното й държание, което мюсюлманската вяра счита за огромен грях.

Луна приема да влезе в Къщата на „ Биг Брадър “ дни преди старта на шоуто. До последно певицата се надявала любовникът й да й елементарни и да замине за Австралия, само че уви. „ Сега е на мощни успокоителни и в меланхолия. Затова се държи по този начин “, оправдават я нейни приятелки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР